Van bad naar douche in één dag met JPConcept

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen en is de badkamer uw grootste zorg? Bij JPConcept begrijpen we hoe belangrijk het is om uw onafhankelijkheid te behouden.


De overgang naar een woonzorgcentrum lijkt voor velen de enige oplossing. Wij bieden een alternatief dat niet alleen kostenbesparend is, maar ook het comfort en de vertrouwdheid van thuis behoudt.


In slechts één dag vervangen wij uw oude douche of bad, door een ruime comfortabele en instapvriendelijke douche. En als u ouder bent dan 65, kan u mogelijk profiteren van een aanpassingspremie tot wel 1.250 euro. Wij staan klaar om u bij elke stap te begeleiden!

In slechts één dag vervangen wij uw oude douche of bad, door een ruime comfortabele en instapvriendelijke douche. 

Gemakkelijk, toegankelijk én veilig met Kinemagic!

Met het ouder worden kan een bad minder praktisch worden. Het in- en uitstappen wordt moeilijker en het risico op uitglijden neemt toe. Kinemagic biedt de oplossing. Zonder ingrijpende verbouwingen vervangen we uw bad door een hoogwaardige douchecabine. Het Kinemagic douchesysteem is geschikt voor elke badkamer en transformeert uw bad in slechts één dag tot een veilige en toegankelijke douche. De voordelen? Uw badkamer is klaar voor de toekomst, het risico op ongelukken in de douche wordt geminimaliseerd en u kan langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Alle voordelen op een rijtje

Icoon
Lage instap
Icoon
Antislip douchevloer
Icoon
Wandbeugels
Icoon
Zitje in douche
Icoon
6mm dik veiligheidsglas
Icoon
Dichte cabine

De vier stappen naar uw veilige badkamer

1
Het oude eruit

Nu de badkamer voorbereid is, verwijderen we zorgvuldig het oude bad of de oude douche.

Vervolgens bereiden we de bestaande waterleidingen en afvoer voor op de installatie van het nieuwe model.

3
Testen en goedkeuren

Zodra uw nieuwe douche geïnstalleerd is, controleren we of alles perfect werkt. Vervolgens nemen we samen met u de werking van de douche door. Tot slot zorgen we ervoor dat uw badkamer schoon en opgeruimd achterblijft, zodat u meteen kunt genieten van uw fonkelnieuwe douche!

Voorbereiding

Voordat we beginnen met de werkzaamheden, treffen we de nodige voorbereidingen in uw badkamer voor het verwijderen van het bad of de douche. We starten door beschermfolie over de vloer of trap te leggen.

Zo garanderen we dat alles vlekkeloos verloopt tijdens de werkzaamheden.

2
Het nieuwe erin

Nu komen we bij de volgende fase: het installeren van uw nieuwe comfortabele douche! We beginnen met de plaatsing van de gebruiksvriendelijke douchebak.

Daarna volgen de glaswanden, de kraan en, indien gewenst, aanvullende hulpmiddelen zoals extra handgrepen.

4