Samen creëren we uw ideale woonbeleving.

Uw droom gekoppeld aan ons vakmanschap leidt tot stijlvolle keukens, verfijnde badkamers en uniek maatwerk.

Neem hieronder een kijkje in ons assortiment van keukens, maatwerk en badkamers en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Keukens

Keukens

Bij JPConcept creëren we niet zomaar keukens; we creëren het hart van uw huis.

Het gaat om het creëren van een ruimte waarin u zich thuis voelt, waarin u kunt koken, lachen, delen en dromen.

Badkamers

Badkamers

Nieuwbouw of renovatie?

Of je nu kiest voor nieuwbouw of renovatie, samen creëren we uw ideale badkamer.

Maatwerk

Maatwerk

Waar standaard tekortschiet, komt ons maatwerk tot zijn recht.

Door middel van maatwerk zorgen we ervoor dat elke hoek effectief wordt gebruikt, resulterend in een harmonieus en tijdloos design.

Totaalinrichting

Totaalinrichting

Een compleet verhaal van begin tot realisatie.

Onze manier van werken


1
Bespreking

We horen graag naar uw wensen en voorkeuren. Droomt u van een moderne, strakke badkamer met een regendouche? Of een keuken met een kookeiland waar het hele gezin samenkomt? Uw wensen vormen de leidraad voor ons ontwerp.

2
Voorstel

Bij JPConcept staan transparantie en integriteit voorop. Wanneer u met ons samenwerkt, is het onze hoogste prioriteit om u een duidelijk en eerlijk beeld te geven van wat u kunt verwachten. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van ons werk, maar ook voor de kosten die daarmee gepaard gaan.

3
Uitvoering

Tijdens de uitvoering van werken komen visies en plannen tot leven. De nodige voorbereidingen zijn getroffen; alle benodigde materialen worden aangekocht en het werkgebied wordt voorbereid. We zorgen ervoor dat de uitvoering voldoet aan uw verwachtingen.

4
Overlopen

Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, vinden we het essentieel om samen met u een grondige evaluatie te houden. We nemen dan stap voor stap alle uitgevoerde taken door en bespreken de resultaten. Voor ons is deze afrondende bespreking een cruciale stap, omdat we streven naar volledige klanttevredenheid.

Elke klant, elke uitdaging en elk succes draagt bij aan wie we zijn en waar we voor staan.
Handtekening

Over JPCONCEPT

Waar traditie en innovatie hand in hand gaan en waar elke opdracht een nieuw hoofdstuk in ons groeiende verhaal is.
Met precisie gemaakt, met passie geplaatst: van badkamers tot keukens en maatkasten.

Bij JPConcept kies je voor kwaliteit

Icoon
Ervaring

Met meer dan vijf jaar ervaring in woningaanpassingen en totaalrenovaties zijn wij uw vertrouwde partner in de bouwsector.

Dankzij onze uitgebreide kennis en de samenwerking met zorgspecialisten, gaan wij elke uitdaging aan, of het nu gaat om een badkamer, keuken op maat, of ander maatwerk.

Geen project is ons te groot.

Icoon
Persoonlijke service

Bij JPConcept staat persoonlijke aandacht en maatwerkadvies centraal. U communiceert met slechts één contactpersoon, wat zorgt voor duidelijkheid en transparantie. We hechten groot belang aan het nakomen van onze beloftes, en zorgen ervoor dat uw renovatie stipt binnen de overeengekomen tijd wordt uitgevoerd.

Icoon
Kwaliteitsproducten

Bij JPConcept kiezen we resoluut voor producten van topkwaliteit, allemaal gecertificeerd. In onze uitgebreide selectie vindt u gegarandeerd producten die zowel bij uw smaak als bij uw interieur passen.

Icoon
Specialisaties

Dankzij jaren van expertise zijn we specialisten geworden in het aanpassen van alle soorten woningen. Of het nu een recente woning is of een ouder pand, ruime vertrekken of compacte ruimtes, wij hebben een breed scala aan ervaringen in renovatie en woningaanpassing. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid.